ACTUEEL REISAANBOD

Klik hier om meer te zien over de voorwaarden en andere reisinfo.

Uw eigen reis naar Israël

Wil je graag naar Israël met je eigen groep, bijvoorbeeld met familie, vrienden of kerk?

Ook dat kunnen we voor u organiseren zodat u zelf rustig kunt genieten. We brengen u in contact met het land, de geschiedenis en haar bewoners door bijzondere ontmoetingen met verschillende mensen. Daarnaast genieten we van de schoonheid van het land met haar schitterende natuur en plaatsen die tot je verbeelding spreken. Uiteraard is er alle ruimte voor eigen inbreng in het programma.

Vertrekdatum naar eigen voorkeur.

Prijs op maat

Kennismakingsreis Israël

30 oktober t/m 8 november 2019 – 10 dagen (vol)
Een verrassende kennismaking met het land van de bijbel. We nemen u mee in een boeiend programma met een kleine groep waar we tijd hebben om te leren, maar zeker ook voor gezelligheid om te ontspannen.

€ 1095,-

Ontdekkingsreis Israël

23 januari t/m 31 januari 2020 – 9 dagen 
Wil je op reis naar Israël maar dan eens op een andere manier? Dan is dit jouw reis. Een ontdekkingstocht door het land van de bijbel op een supergave roadtrip. We duiken in de mooie cultuur en laten ons uitdagen door de mensen die we ontmoeten. Wil jij je geloof verdiepen en weten waar je staat? Meld je aan!

€ 1095,-

Projectreis Israël

1 Februari t/m 8 Februari 2020 – 8 dagen 

Mee naar Israël om jezelf aan het land te verbinden in een uniek project. Met elkaar de handen uit de mouwen steken in de woestijn en iets vruchtbaars op te bouwen..Een unieke kans!

€ 1095,-

Kennismakingsreis Israël

26 februari t/m 5 maart 2020 – 9 dagen
Een verrassende kennismaking met het land van de bijbel. We nemen je mee in een boeiend programma  met een kleine groep waar we tijd hebben om te leren, maar zeker ook voor gezelligheid en om te ontspannen.

€ 1150,-

TimeOutreis Israël

28 februari t/m 6 maart 2020 – 8 dagen
Een TimeOut voor jou. Er even tussenuit om weer zicht te krijgen. Je werk, verplichtingen, verslavingen of wat dan ook zijn je leven teveel gaan bepalen. Een reis waarin we met elkaar op zoek gaan naar houvast en perspectief.

€ 1099,-

Studiereis Israël

27 februari t/m 5 maart 2020 – 8 dagen
U bent al vaker in Israël geweest, of nog niet? Maar je wilt meteen de diepte in? Dan is deze reis wat je zoekt. Een studiereis i.s.m Reset Israëltours van Yair en Karen Strijker. Taal- en Bijbelonderwijs op de mooiste plekken in Israël. Uiteraard reizen we ook rond en gaan we veel zien, afgewisseld door boeiende studies..

€ 1295,-

Vervolgreis Midden en Noord Israël

26 maart t/m 3 april 202010 dagen (nog 8 plaatsen)
Een reis die vanuit Jeruzalem naar het Noorden gaat en waar we de mooiste plekken en mensen ontmoeten. Een verdiepende, ontdekkende en veelzijdige reis die we ontspannen beleven.

€ 1195,-

Jongerenreis Israël meivakantie (vanaf 18 jaar)

25 april t/m 4 mei 2020 – 10 dagen. Eventueel ook mogelijk in de zomervakantie.
Ben jij een beetje avontuurlijk ingesteld en vindt je het gaaf om met leeftijdsgenoten het beloofde land te gaan ontdekken? Dan is deze reis zeker wat voor jou! Je proeft van het bijzondere midden-oosten, de sfeer in de straatjes van Jeruzalem en het feest van de Shabbat. Je loopt waar Jezus heeft gelopen, ontdekt de woestijn en test of je echt kunt drijven in de Dode zee! Samen beleef je de bijbel in het hartland en maak je verbinding met elkaar, het land en zijn bewoners door bijzondere ontmoetingen. Kortom: geen standaard bus-in-bus-uit trip maar een gave kans om de bijbel te ervaren in Israël met zeker ook tijd voor ontspanning en gezelligheid!

€ 1050,-

Vrouwenreis Israël

3 juni t/m 10 juni – 8 dagen Samen met andere vrouwen op reis naar Jeruzalem en omgeving! Door een relaxed programma waar tijd is voor gezelligheid, bezinning, stil staan en even opladen kom je na 8 dagen weer thuis vol nieuwe ontdekkingen en energie!

€ 995,-

Kennismakingsreis Israël

21 oktober t/m 30 oktober 2020 – 10 dagen
Een verrassende kennismaking met het land van de Bijbel. We nemen je mee in een boeiend programma met een kleine groep waar we tijd hebben om te leren maar zeker ook voor gezelligheid en om te ontspannen.

€ 1150,-

Klik hier om meer te zien over de voorwaarden en andere reisinfo.