WIE ZIJN WIJ?

André de Vries
Andries de Vries
Nelleke Kramer

 

 

 

Wij zijn André de Vries, Andries de Vries en Nelleke Kramer.

Ingeschreven bij Kamer van Koophandel. KVK nr: 71694692 SBI-code: 7912

In 2009 zijn we begonnen met het organiseren van reizen naar Moldavië. Het doel van deze reizen is op een andere manier vakantie vieren. Het is werken, ontmoeten, leren om de Bijbel in praktijk te brengen en bezinnen op een manier die bij de doelgroep past. Deze  reizen hebben ons laten zien hoe boeiend de combinatie reizen en geestelijk groeien is. 

Na een aantal bezoeken aan en ontmoetingen in Israël hadden, zagen we dat reizen naar Israël extra bijzonder is. Hier liggen de ‘roots’ van ons geloof en de ontmoetingen met diverse bewoners zijn stuk voor stuk ‘eyeopeners’. Ontdekkend voor je eigen ontwikkeling maar ook helpt het in je eigen antwoord op de (beschuldigende) media en het antisemitisme. Dit alles motiveerde ons om te onderzoeken of we meer zouden kunnen doen met  reizen naar Israël. 

We zijn daarom tussen 2015 en 2017 met verschillende groepen naar Israël vertrokken met het idee in ons achterhoofd om meer (structureel) reizen aan te bieden. Onze verwachtingen waren hoog, maar werden meer dan waargemaakt.De reacties waren overweldigend (zie ook het kopje ervaringen), de groepen kwamen heel erg enthousiast terug. Verrijkend, ontdekkend, boeiend, leerzaam, gezellig en veranderend zijn kernwoorden! De deelnemers aan deze reizen willen graag terug naar Israël en vroegen ons of er vervolgreizen gemaakt kunnen worden. Al deze ervaringen maken dat we deze site gelanceerd hebben om hiermee verder te gaan..

Zo is Time Out Travel ontstaan. Ontspannen reizen met inhoud en extra’s. Jouw eigen reis waarbij wij alle voorbereidingen uit handen nemen zodat jij ontspannen kan genieten en beleven. Ga je met ons mee?

Tijdens onze reizen maken we regelmatig kennis het werk van JNF (Joods Nationaal Fonds) We zijn zelf ook bij deze organisatie betrokken omdat zij zich helemaal inzetten voor een groen en leefbaar Israël. Zij dragen letterlijk bij aan het tot bloei brengen van Israël. Je zult mogelijk ook zelf zien en horen hoe zij dit doen en ongetwijfeld het profetische geluid wat hierin klinkt herkennen. Israël zal weer bloeien..Klik op logo om meer te lezen over het JNF.

Klik hier voor ons reisaanbod 2018 en 2019