Vrouwenreis

22 november t/m 29 november 2023

Woensdag
Deze dag is onze reisdag. Vanaf Tel Aviv gaan we naar Jeruzalem. Als we daar geïnstalleerd zijn verkennen we de buurt en eten we gezellig op de bekende Ben Yehuda markt.

Donderdag
Na ontbijt gaan we met de tram naar Yad Vashem (Holocaustmuseum) en krijgen we daar een rondleiding van een gids. Hierna gaan we met de tram naar de Oude Stad en via de Jaffa Poort en de Sjoek bezoeken we de Westelijke Muur. In de middag gaan we via een mooie wandeling naar de graftuin.
Let op: voor de mensen die eerder in Jeruzalem waren is er een alternatief programma met nieuwe dingen die we gaan bezoeken.

Vrijdag
Deze dag beginnen we weer met een goed ontbijt, daarna vertrekken we naar de oude stad voor onze wachterswandeling over de oude muren van Jeruzalem. We doen zelf ook mee en merken hoe de Bijbelse profetieën in de huidige realiteit nog gelden. Aan het eind van de middag vertrekken we naar het zuiden. We eten de traditionele Shabbatsmaaltijd bij Joodse mensen thuis.
Let op: voor de mensen die eerder in Jeruzalem waren is er een alternatief programma met nieuwe dingen die we gaan bezoeken.

Zaterdag
We worden wakker in het Bijbels hartland, Judea en Samaria. Hier houden we Shabbat en ontdekken we iets van de prachtige omgeving.

Zondag
Deze dag gaan we op pad met een ervaren gids die ons op prachtige en onvergetelijke plekken brengt.

Maandag
En dan is het weer tijd om dit gebied te verlaten. Deze dag bezoeken we Fountain of Tears, Ein Gedi en nemen we een “duik” in de dode zee. Vervolgens rijden we door naar noordelijk Israël.

Dinsdag
Deze dag zijn we rondom het meer van Galilea op bekende en minder bekende plekken. We ontmoeten bijzondere mensen die ons meenemen in het verleden, heden en de toekomst.

Woensdag
En dan zit het er al weer op. We gaan weer richting Tel Aviv en vliegen met een hoofd vol ontdekkingen en herinneringen weer terug naar huis.

De kosten voor deze reis zijn € 1550,- Dit is all inclusief

Aanmelden? Stuur een mailtje naar nelleke-brouwer@live.nl of bel/app 0640706813.