September – Vrouwenreis

4 september t/m 11 september 2019

8 daagse vrouwenreis Jeruzalem/Judea/Samaria    


Er staan een aantal dingen centraal tijdens deze reis; ontdekken, ontmoeten en genieten.  

Er is tijd om te lachen, te huilen, te dansen, gezelligheid, te bezinnen, even op te laden, stil te staan en na 8 dagen vol nieuwe hoop weer verder gaan.

We ontmoeten inspirerende mensen op bijzondere plaatsen en staan stil bij een aantal vrouwen uit de bijbel. Op die manier kan je zelf ook nadenken over vragen die je bezighouden. Waar kun je dat beter doen dan in het land waar een groot deel van Gods verhaal zich afspeelde en weer gaat afspelen.

Hieronder vindt je een aantal elementen uit het programma. Dit zullen dingen zijn die voor sommigen bekend zijn maar er  zitten zeker ook plekjes en activiteiten tussen die onbekend zullen zijn. Ruim voor vertrek krijgen de deelnemers een compleet reisprogramma met de activiteiten per dag.

We vertrekken naar Tel Aviv van waaruit we doorreizen naar het Abraham hostel in Jeruzalem. Van daaruit gaan we elke dag op pad. Veelal in Jeruzalem maar ook een aantal dagen met een auto in de mooie omgeving. We bezoeken Yad Vashem, de City of David, Hizkia tunnels, Christ Church, de oude stad, de westelijke muur, de verschillende poorten, wonen een samenkomst bij in een synagoge, wandelen langs Bijbelse plekken, de olijfberg, Na’ale in Israëls hartland, Samaria, Judea, Ein Gedi, doopplek aan de Jordaan en uiteraard zwemmen we in de dode zee. 

De kosten voor deze reis zijn € 950,-

Dit is “all inclusive”. Dat betekend dat eigenlijk alles in begrepen is. Denk daarbij aan je vliegticket, je verblijf, ontbijt, lunch, diner, gidsen, fooien enzovoort. Mocht je ’s avonds zelf op pad gaan of ergens gaan zitten dan is eventueel drinken daarbij wel voor eigen rekening.  

Klik hier om u aan te melden.