Ontdekkingsreis Israël

9 daagse ontdekking 23-01/31-01 voor € 1095,- all-inn*

Laat je verrassen op deze mooie roadtrip. We starten in Jeruzalem waar we ons onderdompelen in de Bijbelse geschiedenis. Bezoeken een aantal aansprekende plaatsen en mensen die ons vertellen over de meer recente geschiedenis en de huidige situatie.

Na een paar dagen trekken we uit Jeruzalem het Bijbelse Hartland in (Judea/Samaria) waar we pioniers ontmoeten die ons meenemen in hun boeiende verhaal. Zo verkennen we stukje bij beetje dit bijzondere land.

We zoeken daarna onze weg via de Oostelijke route richting de Jordaanvallei en dalen via de Dode Zee af naar het Zuiden de Aravawoestijn in. Een schitterende route waar veel te zien en te horen is. We komen uiteindelijk aan in het hart van de woestijn waar we ons settelen in een tent, van waaruit we het gebied verder verkennen. Het ontbreekt ons hier aan niets en we zullen genieten van de gastvrijheid en heerlijke eten dat de streek hier te bieden heeft.

De laatste 2 dagen trekken we via een NW route het Noorden in en komen nog een aantal betekenisvolle plaatsen tegen die ons wat te vertellen hebben. Fountain of Tears in Arad, waar we iets ontdekken van het lijden van het Joodse Volk. In de Terebinten vallei duiken we het verhaal van David en Goliath en worden verrast door nieuwe inzichten.

We keren weer terug naar Nederland en hebben veel ontdekt van het land, over God en onszelf… Een uitdagende reis die je lang zal heugen! Ga mee!

Klik hier om u aan te melden.