_Aanbod (oud)

Wat wij doen, is het aanbieden van diverse reisopties, tegen betaalbare prijzen o.b.v. All in. We zijn geen reisbureau maar geven u als reiziger wel veel mogelijkheden. Voor alle 3 de mogelijkheden bieden we diverse opties qua vervoer en overnachtingsmogelijkheden. Het is mogelijk dit af te stemmen op de wensen en de groep. 

 

  • Georganiseerde groepsreis.

Allereerst bieden we jaarlijks een aantal reizen aan die al helemaal samengesteld zijn, een totaalpakket. Elke reis is minimaal 1 keer voor u ‘getest’ en tot in de puntjes verzorgd. Hiervoor kunt u zich zelfstandig, als koppel, groepje of groep (max 14) aanmelden. Het programma incl. de prijs is bekend en staat vermeld onder de desbetreffende reis.  Klik hier voor het actuele reisaanbod.

  • Groepsreis op Maat.

Een andere mogelijkheid is dat u zich als volledige groep (bijvoorbeeld vanuit kerk, organisatie, als gezin of vrienden- en familiekring) aanmeld. Dit betekend dat er geen andere deelnemers aan zullen sluiten en de data en invulling flexibel zijn. Er zal een gids met jullie meegaan en deze zal zowel de voorbereiding als het praktische en technische gedeelte van de reis voor zijn/haar rekening nemen. Dit alles afgestemd op uw eigen budget.  Betekend in de praktijk dat wij u alles uit handen nemen. We zullen aan de hand van jullie wensen een programma voorstellen waarbij we met elkaar beslissen wat jullie uiteindelijk willen. De lengte van deze reizen kan variëren van een lang weekend tot 14 dagen. Veel mensen ervaren dit als erg ontspannen. Het geeft rust zodat de groep zich volledig op de inhoud kan focussen. Klik hier om contact met ons op te nemen!

  • Informatie reizen naar Israël.

Dit is een mogelijkheid, waarbij we u een handreiking doen om zelf op reis te gaan. We kunnen u misschien helpen om uw eigen reis samen te stellen.  Klik hier om contact met ons op te nemen!